vasárnap, október 24, 2021
spot_img
More
    Hirdetés
    spot_img

    Legújabb cikkek

    Mielőtt rántott húst készítek, mindig ezzel a különleges keverékkel kenem meg a húsokat, a család nem érti mitől olyan finom!

    Ma egy olyan rántott hús receptjét hoztuk el nektek, amelynek elkészítése egyszerű és hamar elfogy a tányérokról, ez egy apró titoknak köszönhető. Hozzávalók: -1 kg sertéshús, -3 gerezd fokhagyma, -2 kiskanál mustár, -6 db tojás, -150 g liszt, -só, -őrölt fekete bors, -olaj. Elkészítés: -Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel, szeleteljük fel ízlés szerint. Takarjuk le a húst egy fóliával, klopfoljuk ki vékony szeletekre. Egy kisebb tálban keverjük össze a mustárt és a zúzott fokhagymát. -Sózzunk, borsozzunk minden szelet húst, majd kenjük le őket a mustáros, fokhagymás keverékkel. Rakjuk a hússzeleteket egymásra és úgy tegyük őket egy tálba. A tojásokat verjük fel, sózzuk meg, majd az átszitált lisztet tegyük egy mélyebb tányérba. -A hússzeleteket mártsuk előbb lisztbe, utána tojásba, majd ismételjük meg még egyszer ezt a folyamatot. Tegyünk olajat egy serpenyőbe, forrósítsuk fel, majd süssük ki benne a húsokat lassú tűzön. -Az elkészült rántott húst rakjuk egy tálcára, díszítsük friss zöldpetrezselyemmel, köretet ízlés szerint kínáljunk mellé. Jó étvágyat!
    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd