Nem kell minden zöldséget, gyümölcsöt a hűtőben tárolni, mert egyes termékekre rossz hatással van a hideg levegő és elvesztik a bennünk található vitaminokat és a jó ízüket.
Ma bemutatjuk nektek ,melyek azok a termékek amelyeket nem szükséges hűtőben tárolni.
1 Hagyma
A hagyma a hűtőben is úgymond jól érzi magát, de ha hűtőben tároljuk akkor meg puhul, ízetlen lesz sőt meg is penészedhet. A hagymát száraz, sötét helyen tároljuk.
2 Avokádó
Az érett avokádó a legízletesebb, ha hűtőben tartjuk ott már nem fog megérni. Az avokádót tároljuk szoba hőmérsékletű helyen.
3 Burgonya
A burgonyát tároljuk sötét hűvös helyen, papírzacskóban vagy dobozban. Így nem fog megváltozni az íze és hosszabb ideig eláll.
4 Paradicsom
Ha a paradicsomot hűtőben tároljuk megváltozik az állaga és elveszíti az ízét. Hűvös helyen tároljuk, olyan helyen ahol nem éri túl sok fény.
5 Kávé
A kávé nagyon magába szívja a szagokat és a nedvességet, ezért ha hűtőben tároljuk akkor “minden ízű” kávét fogunk fogyasztani egy aromás, finom fekete helyett. A kávét száraz hűvös helyen tároljuk.
6 Fokhagyma
Ha a fokhagymát hűtőben tároljuk akkor nagyon rövid időn alatt megromlik. Száraz, hűvös helyen akár 2 hónapig is eltartható.
