vasárnap, október 24, 2021
spot_img
More
    Hirdetés
    spot_img

    Legújabb cikkek

    Sült habgaluska, fenséges málnaöntettel! Meg kell kóstolnod!

    Fenségesebb és könnyedebb desszert nincs is! Málnaöntettel, friss málnaszemekkel mámorító! Hozzávalók -4 tojás, -5 dkg porcukor, -1 csomag vaníliás cukor, -2 dkg liszt, -4 dkg vaj, -málnaszörp. Elkészítés -A tojások fehérjéből kemény habot verek, belekeverem a por- és vaníliás cukrot. Három evőkanál habot a tojássárgákkal összekeverek, majd hozzáadom a többi habot. -Rászitálom a lisztet, és az egészet óvatosan összekeverem. A vajat egy lapos tűzálló tálban felolvasztom, a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatok bele, előmelegített sütőben alsó lángon tíz percig sütöm. -Meghintem cukorral, és málnaszörpöt kínálok hozzá.
    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd