Sült habgaluska, fenséges málnaöntettel! Meg kell kóstolnod!

252

Fenségesebb és könnyedebb desszert nincs is! Málnaöntettel, friss málnaszemekkel mámorító!

Hozzávalók
-4 tojás,
-5 dkg porcukor,
-1 csomag vaníliás cukor,
-2 dkg liszt,
-4 dkg vaj,
-málnaszörp.

Elkészítés
-A tojások fehérjéből kemény habot verek, belekeverem a por- és vaníliás cukrot. Három evőkanál habot a tojássárgákkal összekeverek, majd hozzáadom a többi habot.
-Rászitálom a lisztet, és az egészet óvatosan összekeverem. A vajat egy lapos tűzálló tálban felolvasztom, a masszából kávéskanállal galuskákat szaggatok bele, előmelegített sütőben alsó lángon tíz percig sütöm.
-Meghintem cukorral, és málnaszörpöt kínálok hozzá.

Forrás