Savanyú káposztaágyon sült sertés, ezzel a finomsággal azonnal elbűvölhetsz bárkit!

137

Ma savanyú káposztaágyon sült sertés volt az ebéd. Annyira finom lett, hogy ezzel nem lehet betetlni!

Hozzávalók
-1 kg savanyú káposzta,
-1 kg disznó hús (sertéstarja a legjobb, de most vastag dagadó volt otthon),
-kis fejnyi hagyma,
-pici pirospaprika,
-só, bors.

Tálaláshoz: tejföl.

Elkészítés
-1 kg savanyú káposzta zsírozott tepsiben elterítve, pici pirospaprikával szórva, kis fejnyi hagymakarikákkal megrakva. Erre jön a sózott, borsozott hús.
-Aláöntesz másfél dl vizet, fóliával letakarod és puhára párolod. Ezután fólia nélkül pirosra sütöd a húst is megforgatva. Tejföllel tálald!
Jó étvágyat hozzá!

Forrás

Hirdetés