csütörtök, május 22, 2025
More

    Legújabb cikkek

    Mit együnk a vajas kenyerünk mellé?

    Íme pár vitamindús és tényleg filléres ötlet, hogy mivel dobjuk fel a szendvicseinket:

    Tormás cékla

    Hozzávalók:
    50 dkg cékla
    1 szál torma
    1 evőkanál méz
    pár evőkanál balzsamecet vagy citromlé
    pár evőkanál olívaolaj

    Nyersen meghámozzuk a céklát és a tormát. Mindkettőt lereszeljük a reszelő finomabbik oldalán. Nagy tálban összekeverjük, ízesítjük mézzel, frissen facsart citromlével vagy balzsamecettel, olívaolajjal, sóval. Alaposan átkeverjük. Jól zárható üvegbe rakjuk, hűtőszekrényben tároljuk, több hétig is eláll.

    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd