Mámorító mustáros tejfölös csirke – odáig lesz tőle a család!

0
52

Puha hús, csodás szósszal, nem tudunk betelni vele! Ebből nem marad egy falat sem holnapra!

Hozzávalók:
-1 kg csirkemell
-1 vöröshagyma
-10 dkg gomba
-2 dl tejföl
-1 dl főzőtejszín
-2 evőkanál mustár
-petrezselyemzöld
-só, bors
-olaj

Elkészítése:
-A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét.
-A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük és öntünk alá egy pici vizet. Fedő alatt puhára főzzük. A tejfölt, a tejszínt és a mustárt összekeverjük, mikor a hús puha, felöntjük vele.
-Pár percig főzzük, majd megszórjuk a petrezselyemzölddel és fogyaszthatjuk.

Forrás

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here