csütörtök, május 22, 2025
More

    Legújabb cikkek

    Két tavaszi leves, amit mindenki imádni fog!

    Csak azért, mert a tél véget ért, az még nem egyenlő azzal, hogy a levesszezonnak is búcsút kell intenünk. Íme két frissítő recept!

    Tarator (bolgár uborkaleves)
    Hozzávalók:

    2 db kígyóuborka
    1 gerezd fokhagyma
    kapor
    1pohnatúr joghurt
    1 marék dió
    1 ek olaj

    Elkészítése:
    A joghurtot belekanalazzuk egy tálba, és leves állagúra vizezzük. Ezt követően kicsi kockákra aprítsuk össze az uborkát, amit a héjától megtisztítottunk és tegyük bele a joghurtba. Ehhez adjuk hozzá a finomra vágott kaprot és diót, és a fokhagymát, illetve 1-2 kanál olajat keverjünk hozzá. Ha ezzel megvagyunk hagyjuk egy órán át hűlni, hogy összeérjenek az ízek.

    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd