péntek, október 4, 2024
More
    Hirdetés

    Legújabb cikkek

    Káprázatos sonkás töltött paprika érmék, a világ legínycsiklandóbb előétele!

    Ma egy különleges előétel receptjét hoztuk el nektek. A zöldségekből készült előételek fenségesek és elmaradhatatlanok a terített asztalról.

    A paprika érmék sonkával és krémsajttal vannak megtöltve, egyszerűen ellenállhatatlanok!

    Hozzávalók:
    -2 db zöld paprika,
    -1 db piros paprika,
    -kapor,
    -zöldpetrezselyem,
    -200 g krémsajt,
    -75 g vaj,
    -4 gerezd fokhagyma,
    -150 g sonka.

    Elkészítés:
    -A krémsajtot tegyük be a fagyasztóba, a sonkát szeleteljük fel apró darabokra. A kaprot és a zöldpetrezselymet vágjuk apróra. Tegyük a sonkát egy tálba és keverjük össze az apróra vágott kaporral és a zöldpetrezselyemmel.
    -Vegyük ki a krémsajtot a fagyasztóból és reszeljük le, majd adjuk hozzá a sonkás keverékhez. A puha keverjük hozzá. Ahhoz, hogy a vaj puha legyen vegyük ki a hűtőből 30 perccel előbb. Ha elfelejtettük akkor vágjuk kockára és tegyük be 5 másodpercre a mikrosütőbe. -Tisztítsuk meg és zúzzuk össze a fokhagymát, adjuk a masszához. Keverjük össze a tölteléket egy villával. Mossuk meg a paprikákat, vágjuk le a végeiket és távolítsuk el a magokat, vigyázzunk, hogy egészben maradjanak a paprikák.
    -Töltsük meg a töltelékkel, majd tegyük hűtőbe. Így a vaj lehűl és a töltelék összeáll. Néhány óra elteltével vegyük ki a megtöltött paprikákat a hűtőből és vágjuk a fél cm vastagságú szeletekre, használjunk éles kést.

    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd