szerda, október 20, 2021
spot_img
More
    Hirdetés
    spot_img

    Legújabb cikkek

    Ha van a hűtőben egy kis csirkemell és krémsajt, ínycsiklandó levest készíthetsz belőle!

    Nálunk hatalmas sikere van, pedig a család nem leves rajongó. Ez azonban kedvenc lett! Ha szeretnél valami fenségeset enni, kóstold meg ezt a csodás levest! Hozzávalók: -500 g csirkemell -2 liter víz -200 g natúr krémsajt -4 burgonya -1 sárgarépa -2 babérlevél -1 evőkanál vaj -só -bors Elkészítés: -A csirkehúst tegyük egy edénybe én öntsünk rá vizet, majd kezdjük el főzni. Amikor elkezd főni, adjuk hozzá a babérlevelet, sózzuk és borsozzuk. -Mikor már 10 perce fő, adjuk hozzá a felkockázott burgonyát is. A répát tisztítsuk meg, reszeljük le és dinszteljük meg a vajban, majd adjuk a leveshez és főzzük, amíg elkészül. Mikor a hús puha, egy villával vegyük ki a levesből, majd vágjuk kockára és tegyük vissza. -A krémsajtot tegyük egy tálba és adjunk hozzá 2 – 3 merőkanál forró levest, keverjük csomómentesre, majd öntsük az edénybe és főzzük még néhány percig. Ha szükséges még fűszerezzük. -Tálaláskor pirított kenyérkockákat kínálunk mellé.
    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd