csütörtök, május 22, 2025
More

    Legújabb cikkek

    Ez a legfinomabb csülök: a hús elolvad a szádban, a trükk a pácolásban van! Mentsd el ezt a receptet, garantálom, hogy imádni fogod!

    A leglágyabb, aranyló sertéscsülök receptje – könnyű elkészítés kevés munkával

    Ez a sertéscsülök recept minden általam ismert elkészítési mód közül a legjobban elnyerte a tetszésemet. Most megosztom veletek ezt a módszert, amely lehetővé teszi, hogy rendkívül puha, lágy és aranyló sertéscsülköt készítsünk el – mindezt minimális erővel.

    Elkészítési folyamat:
    Előkészítés :
    Először alaposan megmosom a csülköt hideg vízben, majd papírtörlővel megszárítom. Ezt követően óvatosan eltávolítom a megmaradt szőrszálakat egy gyertya vagy öngyújtó lángjával. Így tiszta, világos színű csülköt kapok.


    Főzés : Két sertéscsülköt helyezek egy megfelelő méretű fazékba, megszórom szóval és köménnyel. Hideg felöntöm, és tűzhelyre helyezem. Amikor a víz forrni kezd, habszedővel eltávolítom a felszínre gyűlt habot, amíg már nem képződik több.
    ezt lefedem a fazekat, és a lángot a legkisebbre veszem, majd másfél órán keresztül főzöm. Időnként megforgatom a csülköket, hogy folyamatosan főjenek meg.


    Mézes-mustáros máz készítése : A főzés vége előtt néhány perccel elkészítem azt az egyszerű szószt, amely finom puhaságot és aranybarna színt kölcsönöz a csülköknek. Ehhez simára keverek egy adag lágy mustárt és mézet.

    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd