Ahhoz, hogy valami gyors és különleges desszertet készítsünk, nem szükséges mindig órákat töltenünk a kályha mellett. Tanuljuk meg az alábbi érdekes praktikát, így bármikor gyorsan elkészíthetjük ezt a ropogós, sok csokoládéval töltött finomságot.
Tartsunk mindig a hűtőben egy csomag fagyasztott tésztát. Ez azért praktikus, mert, sokoldalúan alkalmazható, ha gyorsan kell sütnünk valami finomat. Szerezzünk be egy tábla jó minőségű csokoládét a kedvencünkből.
Olvasszuk ki a tésztát, fektessük rá egy sütőpapírral bélelt tepsibe, és melegítsük elő a sütőt. A tészta közepébe helyezzük a tábla csokoládét, a tészta széleinél vágjunk be kb. fél centis szélességű csíkokat.
Fenyőág szerű technikával kezdjük ráhajtogatni a tésztát a csokoládéra, míg végig befedi azt. A megmaradt részt vágjuk le. A tésztát kenjük be felvert tojással, majd toljuk az előmelegített sütőbe.
