12 dolog az all you can eat éttermekről, amiről csak kevesen tudnak

416

Korlátlan fogyasztási lehetőséggel csábítják vendégeiket az all you can eat éttermek. A rendszer lényege, hogy egy fix ár befizetése után ki-ki annyit fogyaszt az ételekből, amennyit csak szeretne. Hogy a vendégnek miért szeretik a korlátlan fogyasztásra invitáló éttermeket, az nem tűnik rejtélynek.

Ugyanakkor vannak dolgok, melyekről a legtöbb vendégnek még csak fogalmuk sincsen..

Megesik, hogy újra használjak a hozzávalókat
-Szinte mindent újra használnak másnap. Ha hétfőn valamilyen halas étel volt, akkor kedden halas levest készítenek.
-A salátákhoz tálalt kruton általában az előző napi kenyér maradékából készül..

Hirdetés


A csokoládé szökőkutak higiéniai szempontból nem biztonságosak


-Az emberek beledugják ujjukat, hogy megkóstolják, mások az epret, gyümölcsöket és így tovább.

Hirdetés


Vannak, akik egyenesen a tálakból, tálcáról kóstolnak


Lehet, hogy az ételen kívül más is a tányérodra kerül


-Meg sem tudom számolni, hogy hányszor találtam hajat az ételekben.. Szinte elkerülhetetlen, mivel a vendégek ugye a tálcák, tálak fölé hajolva szednek..


A romlandó ételeket nem mindig kezelik helyesen


Gyakori, hogy a földön, asztal alatt köt ki az étel, így kérdéses a higiénia


Az ételek leírása, tájékoztatója nem mindig helyes és/vagy pontos!

Hirdetés


Bármilyen hibát eltüntetnek


-Egyszer egy egész első osztályú borda esett a konyha padlójára.. Annak szelete 100€, úgyhogy a főnök csak átmosta..


Lehet, hogy egy-egy étel elfogy, de nem azért, mert túl kevés készült, hanem mert a vendégek nem törődnek másokkal..


Ha akarsz, akkor kínai helyre menj! Az ételek választéka sokkal szélesebb!


Vannak különleges szabályok azok ellen, akik látványosan túl sokat vesznek..


Amolyan szokás, hogy a kedves vásárlókat meglepik egy kis aprósággal..

Forrás