kedd, március 19, 2024
More
    Hirdetés

    Legújabb cikkek

    12 dolog az all you can eat éttermekről, amiről csak kevesen tudnak

    Korlátlan fogyasztási lehetőséggel csábítják vendégeiket az all you can eat éttermek. A rendszer lényege, hogy egy fix ár befizetése után ki-ki annyit fogyaszt az ételekből, amennyit csak szeretne. Hogy a vendégnek miért szeretik a korlátlan fogyasztásra invitáló éttermeket, az nem tűnik rejtélynek.

    Ugyanakkor vannak dolgok, melyekről a legtöbb vendégnek még csak fogalmuk sincsen..

    Megesik, hogy újra használjak a hozzávalókat
    -Szinte mindent újra használnak másnap. Ha hétfőn valamilyen halas étel volt, akkor kedden halas levest készítenek.
    -A salátákhoz tálalt kruton általában az előző napi kenyér maradékából készül..

    Hirdetés


    A csokoládé szökőkutak higiéniai szempontból nem biztonságosak


    -Az emberek beledugják ujjukat, hogy megkóstolják, mások az epret, gyümölcsöket és így tovább.

    Hirdetés


    Vannak, akik egyenesen a tálakból, tálcáról kóstolnak


    Lehet, hogy az ételen kívül más is a tányérodra kerül


    -Meg sem tudom számolni, hogy hányszor találtam hajat az ételekben.. Szinte elkerülhetetlen, mivel a vendégek ugye a tálcák, tálak fölé hajolva szednek..


    A romlandó ételeket nem mindig kezelik helyesen


    Gyakori, hogy a földön, asztal alatt köt ki az étel, így kérdéses a higiénia

    Hirdetés

    Új cikkek

    Ki ne hagyd